Malaga!

Dagen igår har för mig inte bestått av arbete! Ne jag, Anna och Oscar har varit i Malaga och turistat! Vi tog tåget vid 10 över 11, våran tågtur från Cartama till Malaga som tog ungefär 20 minuter, gick på endast 1.95 euro! Väl framme i Malaga så tog vi oss upp för stationen och såg att det var hur mycket folk som helst! Vi gick en liten bit oc förstod strax att det var någon slags parad, så vi stannade och väntade och det visade Sog att det var militärer som parerade!

Därefter försökte vi hitta till ett matställe vilket inte var jättelätt men slutligen hittade vi ett! Efter maten så köpte även vi varsin glass och fortsatte strosa runt - ner till vattnet, gågatan (Dock inget öppet pga skärtorsdagen), upp mot en Borg och åter igen in i staden!

Påskfirandet här var dock väääldigt stort! Det var parader med stors statyer och människor helt klädda i svart, blått, rött där endast ögonen syntes och detta skulle tydligen representera sorgen och glädjen osv! Men jag tyckte mest de var obehagliga.. (Bilder på fb)

Men det var jättekul att uppleva lite mer av Spanien och Malaga var en jättefin stad så jag skulle gärna åka dit igen och rekommenderar det starkt! :)




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se