Andra dagen!

En händelserik andra dag! Idag så fick jag på förmiddagen åka med till SOS 2! Det är alltså det andra hundstallet som ligger cirka 25 minuter med bil härifrån. Rätt stor skillnad på omgivningen här ch där, här är det hus med stora staket och grindar medan det där borta är mest plantage och skog!

Sen var det dags för de dagliga rutinerna där, lek och bus, utfodring, medicinering, promenader och rengöring! Vi tog alla hundarna på promenad, dock ej valparna, och på vår sista promenad så lyckades en hund rymma! Så Två andra volontärer satte efter henne medan jag och Sombra, den rymda hunden Megs kompis, fick stanna kvar. Sombra var jätteorolig och ropade på sin kompis, han tyckte det var jobbigt att hon var borta och ville bara sitta i knät (en stor hund!) för att känna sig lite mindre ensam, så söt! Men sen fick även vi bege oss upp i skogen, det var ett berg med den tätaste skogen någonsin och inte nog med det så var det dessutom taggar på varenda gren vilket resulterade i riktigt härliga revor och taggar lite här och var som ännu sitter kvar!

Letandet efter Meg tog ett tag (vi fann henne ej) och direkt när vi var tillbaka vid SOS1 så bar det av till affären. Att va glutenallergiker och handla i Spanien var inte så lätt men det löste sig!

På eftermiddagen så var vi kvar på SOS 1 då det kom dogwalkers till SOS2 och tog hand om dessa hundarna. Utfodring, playpen, promenad rengöring stod även på schemat här, senare också medicinering. Efter detta så har vi käkat lite och snart bär det av till sängen då man är rätt så sliten efter en arbetsdag på nästan 12 timmar! Men det är kul och lärorikt och jag trivs bra än så länge :)




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se