Framme!!

Resa till Spanien helt själv för första gången i mitt lov, jodå det gick det med! Nervös som tusan i Göteborg, blev lite bättre på planet och åter sjukt nervös när jag landat igen! ;)
Jag letade runt ett tak för att hitta till Starbucks, inte lätt kan jag lova! Men tillslut hittade jag och blev upphämtad :) första stoppet blev på en affär för att handla lite matvaror, inte det lättaste då jag inte kan spanska och dessutom är glutenallergiker! Men lite fick jag ihop tillslut! Sen fortsätta vi ut mot SOS där vi bor, stor skillnad på Spanien och Sverige! Självklart vädret (dock regnigt idag), miljön med palmer och exotiska växter, djur som "springer" runt lite överallt... Och dessutom grindar, staket och taggtrådar runt husen, lite läskigt..

Väl på SOS så har jag blivit runtvisad i huset och hos hundarna, här är det cirka 15 hundar men sen finns det även ett annat SOS där set finns lite mer hundar! Blev inte så mycket jobb gjort utan myst med hundarna, tvättat två hundar som ska få flytta till Sverige imorrn och nyss ätit lite så nu blir det snart sängen :)

Hoppas ni har de bra hemma!




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se